Even voorstellen.

Mijn naam is Francky Vermiesch en al van toen ik nog heel jong was, ben ik gepassioneerd door alles wat met een fiets te maken heeft.

Ik ben begonnen in de bouwsector wat later resulteerde tot een eigen bouwbedrijf. Echter bleef de fiets me steeds boeien en maakte ik ieder weekend een grote rit vooral op de mountainbike, wat nu eigenlijk nog steeds zo is. Ik werkte ook voortdurend zelf aan mijn fiets en zette die na iedere rit terug alsof hij net uit de toonzaal kwam.

Omwille van medische redenen werd ik echter genoodzaakt om te stoppen met mijn bouwbedrijf. Na even in zak en as te zitten en veel overwegen, besloot ik om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Ik liet me omscholen en kon eindelijk doen waar ik al zo lang van droomde...

Uiteindelijk ben ik in 2019 gestart als fietsenmaker, een job die ik met veel passie en enthousiasme uitvoer en die niet belastend is voor mijn gezondheid.

Ik school me nog steeds bij en wil alles tot in het kleinste detail leren kennen om u zo goed mogelijk en professioneel te kunnen bedienen.

Verder heb ik in mijn toonzaal een aantal prachtige fietsen staan , al dan niet elektrisch, die u kan kopen aan eerlijke prijzen, dit gaat over de merken: SCOTT en SENSA. Uitstekende fietsen die hun geld echt waard zijn. Van dinsdag tot en met zaterdag kan u deze komen bewonderen.

Ook kan u steeds terecht voor vrijblijvende info of om uw fiets tiptop in orde laten zetten. Bij mij zijn alle fietsen welkom, ook als deze niet werden aangekocht in mijn zaak!

Kortom, bij VF bikes bent u van harte welkom voor alles omtrent de fiets.

Met sportieve groet,
Francky Vermiesch